| الأطباق الرمضانية | |
|
+30تسنيم ANAHOSAM انوشا fayrouz elgana boky elsha2ia AL MAGIC sameer arab ashek_alkamr سيد كناريا samyzzzz مروة البدوى البدوى ميمو احمد بهجا حمادة الصقر الجريء تاجر السعادة احمد البيلى hamatta براء افخر اني مصرية عسلية المنتدى مصطفى^_^احمد farouha نادر مصريه thequeen roma سماح قنديل traveler boy محمد القناوى هشام احمد شاعر الليل Jecy 34 مشترك |
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
Jecy مدير عام
رقم العضويه : 5 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 10563 نقاط : 11157 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 24/12/1990 تاريخ التسجيل : 30/07/2010 السن : 33 لئن شكرتم لأزيدنكم .. الحمد لله رب العالمين
| موضوع: الأطباق الرمضانية السبت يوليو 30, 2011 10:42 pm | |
| | |
|
| |
شاعر الليل عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 3725 نقاط : 4286 السٌّمعَة : 13 تاريخ الميلاد : 01/02/1987 تاريخ التسجيل : 19/04/2011 السن : 37 الموقع : 200 كتابت الشعر
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية السبت يوليو 30, 2011 10:48 pm | |
| تسسسلم الايادى اللى ابدعت وكل عام وانتو بخير وسلامه ويارب السنه الى جايه ربنا يحقق احلامكم تسسسسسملى جيسى
تحــــــــــــــــــــــــــــــــ]اتى | |
|
| |
هشام احمد عضو جديد
رقم العضويه : 3578 الابراج : عدد المساهمات : 174 نقاط : 284 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 19/04/1989 تاريخ التسجيل : 31/03/2011 السن : 35 الحمد لله حمدااا كثيرااااا
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية السبت يوليو 30, 2011 10:51 pm | |
| تسلمى جيسي
كل سنه وانتى طيبه والاخوه اجمعين | |
|
| |
محمد القناوى عضو متميز
رقم العضويه : 529 الابراج : عدد المساهمات : 1347 نقاط : 2040 السٌّمعَة : 4 تاريخ الميلاد : 19/10/1989 تاريخ التسجيل : 27/11/2010 السن : 34
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية السبت يوليو 30, 2011 10:51 pm | |
| واااااااااااااااااااااااااو
ماشاء الله فكرة جميله جدا
شكرا ياجماعه | |
|
| |
traveler boy عضو جديد
احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 7 نقاط : 9 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 01/04/1984 تاريخ التسجيل : 27/07/2011 السن : 40 تماااااااااااااااااااااااااام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية السبت يوليو 30, 2011 10:52 pm | |
| ممتاز جدا وطبعا مشكورين تقريبا هحتاج منكم وصفات سهله حاولو تكترو منها لانى انا اللى بعمل اكل لنفسى وبقول تانى شكرااااااااااااااااااا ليكم | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية السبت يوليو 30, 2011 11:02 pm | |
| انشاء الله نكون على حسن ظنكم | |
|
| |
thequeen roma عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 707 نقاط : 1711 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 29/11/1993 تاريخ التسجيل : 17/07/2011 السن : 30
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الأحد يوليو 31, 2011 1:51 pm | |
| شكرا يا جيسي كده هتجوعونا واحنا صيمين وباين من دلوقتي ان الاكل تحفه وكل سنه وانتم طيبين | |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الأحد يوليو 31, 2011 2:42 pm | |
| مبدعه طول عمرك يا يسمينتى ويارب نقدر نفتح نفسكم على الاكل
رمضـــــــــــــــــــــــــــــــان كريـــــــــــــــــــــــــــــم | |
|
| |
نادر عضو جديد
رقم العضويه : 3721 الابراج : عدد المساهمات : 3852 نقاط : 4545 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 18/03/1982 تاريخ التسجيل : 09/04/2011 السن : 42 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الأحد يوليو 31, 2011 3:05 pm | |
| تسلمي ياسمين اللهم تقبل منا صيامنا وقيامنا والمسلمين اجمعين يارب مشكوووووووره على هاي الاطباق الجميله ومزيد من الابداع ان شاء الله | |
|
| |
farouha عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 324 نقاط : 426 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 09/04/1987 تاريخ التسجيل : 10/06/2011 السن : 37 حمد الله عال العال
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الأحد يوليو 31, 2011 3:48 pm | |
| يا عطيك الصحة الاكل عجبني برشااا و ظاهر فيه لذيذ برشااا اما انا اول مرة انشوفو و عمري ما اكلت منو ارجو المكونات بعد اذنكم على شان انجرب و رمضان مبروك عليكم و علينا و على الامة الاسلامية | |
|
| |
مصطفى^_^احمد عضو جديد
احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 283 نقاط : 341 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 01/03/1994 تاريخ التسجيل : 30/07/2011 السن : 30 رايق جدا
| موضوع: رد الأحد يوليو 31, 2011 5:44 pm | |
| فكرة جديدة وجميلة بجد وعايزين نشوف احلى الوصفات | |
|
| |
عسلية المنتدى مدير شات
رقم العضويه : 123 الابراج : عدد المساهمات : 5268 نقاط : 6011 السٌّمعَة : 16 تاريخ الميلاد : 22/12/1987 تاريخ التسجيل : 17/09/2010 السن : 36 حلو
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الأحد يوليو 31, 2011 9:08 pm | |
| تسلمى ياجوجو كل سنةوانتى طيبة حبيبتى | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 10:15 am | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته كل عام وانتم بخير اقدم لكم اليوم عمل الصياديه واتمنى ان تنال اعجابكم المقادير: 2 كيلو سمك هامور أو أي سمك حجمه كبير - ملح - زيت زيتون للقلي - 4 بصلات كبيرة نصف ملعقة كبيرة (كركم) - ربع ملعقة كمون -- قليلا من البهارات : الفلفل الأسود و العادي و القرفة او الدارسين - 5 أكواب من الماء - 2 و نصف كوب أرز بسمتي أو أي رز آخر طويل - ملعقة سمنة - قليل من الصنوبر . الطريقة: 2 كيلو سمك - يقطع إلى قطع وسط - يملح ملح ويوضع عليه كمون وسط - و بعد ساعة يقلى بالزيت - 4 بصلات تقطع دائرات قليلة السماكة و تقلى بزيت السمك قدر فنجانين قهوة و عندما تحمر قليلا يوضع معها نصف ملعقة طعام زعفران و ربع ملعقة كمون وقليلا من البهار و القرفة و ملعقة وسط ممسوحه ملح ثم يضاف إلى البصل ماء قدر 5 أكواب - يغلي الماء وبعدها يوضع قطع من السمك يعني نصف السمك تقريباً و يغلى قليلا - ذوقي المرق إذا كان ملحه قليلا، أضيفي قليلا من الملح. إغسلي 2ونصف كوب أرز بسمتي وأضيفيه إلى المرق وعندما يغلي خففي النار إلى الآخر . وعندما ينشف اذيبى ملعقة سمنة إقلي فيها الصنوبر وصبي السمن فوق الأرز ثم اسكبيه و رشي عليه الصنوبر - ووضعي باقي قطع السمك على وجه الرز او يترك السمك فوق الارز وصحتين للجميع.
عدل سابقا من قبل سماح قنديل في الإثنين أغسطس 01, 2011 11:31 am عدل 1 مرات | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 10:17 am | |
| كنافة نابلسيه المقادير: جبنـة نابلســـية زبـدة - شعيريـة كنافــة جاهزة - صبغة كنافـــة - (قطـر) - فسـتق حلبـي (للزينـة) . الطريقة: تحلى الجبنة جيدا (تحلى بالنقع الكافي بالماء وتغيير الماء لازالة الملح) اى تنقع فى الماء توضع السمنة( زبدةمكعب صغير) على النار ويوضع فوقها الشعيرية بعد تقطيعها وتقلب جيدا ثم توضع صبغة الكنافــة. توضع طبقة من الشعيريــــة في الصينيـة. ثم توضع الجبنة فوقها (كما توضع طبقة اخرى من الشعيرية فوق الجبنـة حسب الرغبة). ثم توضع بالفرن لمدة نصف ساعة مع مراقبتها بعض الوقت. بعد الانتهاء من الفرن نقوم بوضع (القطر) فوقها ثم نقوم بتقطيعها وتزيينها بالفستق الحلبي اما بالنسبة للكنافة الناعمة المقادير الكنافه الناعمة بدها اشي بيسموه فرك الحلويات العربية بدها فرك - الكنافه - البلورية -المفروكة - المدلوقه وغيرها من الوصفات طريقه عمل الفرك ومقاديره - مهم جدا احفظوها 3 كوب سميد 1 كوب سمن 1 كوب سكر ربع كوب ماء نعجن كل المقادير مع بعض ونضعها في فرن عالي الحرارة بس بنكون قد اطفاناه يعني كان شغال وسكرنا النار بنحط هذه العجين في صينية وفي الفرن لمده 5-10 دقائق حتى يتنشف الفرك بس انتبهوا ما تخلوة يتلون بس ينشف زي فكرة النموره في اول وصفه وبعديها بنطلعه من الفرن وبنتكرة يبرد ومن ثم نقطه ونفتفته بيدنا ونفركه فركا ناعما ونمررة من المنخل او المصفاة الكبيرة عرفتوا وهكذا نكون جهزنا الفرك المتعدد الاستخدامات هسه نبدا في عمل الكنافه الناعمة هذه المفادير تعمل ل 12 شخص 1 كغ فرك الكنافه اللي فوق 4 كوب جبن عكاوي مقطع ومنقوع طول الليل + 1 كوب قطر 1 ونص كوب طحين فرخة - وهو سميد مطحون كثير زي الطحين ماء الورد وازهر ملعقه من كل نوع 2 كوب زبده سائلة او سمن قطر وفستق حلبي مطحون للزينه الطريقة بعد نقع الجبن طول الليل نخرجها ونصفي الماء عنها ونضعها في صينية وندخلها في الفرن عالي الحرارة في الوسط حتى تذوب الجبنة وهنالك من يستخدم جبنة الموزاريلا البيضاء بينما تكون الجبنه في الفرن نحضر الفرك بخلطة مع كوبين الزبده او السمن ونوزعه في صينية 30 سم قطرها ونضغط جيدا حتى يرص الفرك جيدا نضع الصينية على النار على الغاز من فوق على العين الكبيرة ونديرها باستمرار علشان ما تنحرق او تتلون من جهه دون الثانية اما الجبن نخرجه ونضعه في طنجره على النار مع طحين الفرخه مع كوب قطر واحد ونحركها على نار متوسطه حتى يذوب المزيج مع بعضه البعض ويشتد بس مش كثير ونضيف عند الانتهاء ماء الورد والزهر - لازم نضعه في الاخر علشان الجبن مايصير مر لانه ماء الورد والزهر لو وضع في الاول وطبخ يصبح الجبن مر وعندما نلاحظ ان الكنافه اللي على النار تلونت اطرافها نضع عليها الجبن ونوزها بشكل متساوي ونحضر صينية اكبر من اللي عنا ونقلبها ونرى لونها الاشقر الجميل ومن ثم نضع القطر البارد على الكنافه الساخنة حتى تتشرب كل القطر ونوزع الفستق الحلبي المطحون وتقطع وتقدم وصحتين وعافيه | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 10:21 am | |
| شراب الورد المقادير : 2 كوب من السكر كوب ماء نص ليمونه عصير نقطتان من اللون الزهري نص كوب ماء الورد الطريقة :- يوضع الماء والسكر وعصير الحامض على النار متوسط الحراره ويحرك المزيج حتى يذوب السكر بعد ان يغلي السكر لمده 5 دقائق ويرفع عن النار ويضاف اليه اللون الزهر وماء الورد ويوضع الشراب في البراد حتى يبرد تماما ثم يقدم ويضاف اليه المكسرات . | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 11:35 am | |
| تسلمي جيسي وكل سنة وانتي طيبة | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 11:38 am | |
| سوسو تسلم ايدك منتظرين الجديد كل سنة وانتي طيبة وربنا يخليلك خليل | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 11:39 am | |
| | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 11:44 am | |
| وانت طيبه يا برااااء منوره | |
|
| |
شاعر الليل عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 3725 نقاط : 4286 السٌّمعَة : 13 تاريخ الميلاد : 01/02/1987 تاريخ التسجيل : 19/04/2011 السن : 37 الموقع : 200 كتابت الشعر
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 12:03 pm | |
| تسسسسسسسلمى سماح تسسسلم الايادى وكل سنه وانتو طيبين | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 12:07 pm | |
| وانتي بخير يا سوسو بنورك وتسلم ايدك شكل الكنافة حلو اوي | |
|
| |
hamatta Admin
رقم العضويه : 1 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3124 نقاط : 4052 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 10/08/1982 تاريخ التسجيل : 27/07/2010 السن : 41 انا طاير في السماء
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 12:29 pm | |
| الله عليكي ياسوسو
من اولها داخله بالحلو
صحيح الحلو ما يجيب الا الحلو
| |
|
| |
احمد البيلى عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 321 نقاط : 333 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 11/08/1980 تاريخ التسجيل : 03/07/2011 السن : 43
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 12:52 pm | |
| تسلمى سماح والله احلا كنافه بحبه عندى هنا حلوه اوى
| |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 1:36 pm | |
| الســــــــــــــــــلام عليـــــــــــــــــــكم كل سنه وانتم طيبين طبعا النهارده اول يوم رمضان وكعادة كل البورسعيديه دايما اول يوم محشى وبط يلا بينانطبخ المقادير كوسة باذنجان فلفل رومي طماطم بصل كيلو أرز مصرى نص كيلو لحم مفروم فلفل أسود ملعقة سمن فنجان زيت بهار حلو وقرفة خضرة المحشيالطريقةنحفر الخضار ونغسله بماء وملح
ننقع الأرز ونغسله جيداً ، ثم نحمر البصلة ونضع اللحم والبهارات والملح وخضرة المحشي ونتركها قليلاً ثم نضع الأرز
نحشيها بحيث نترك فراغ للنضج
|
| |
|
|
|
|
وضعي المرقة على المحشي ثم اتركيه على النار إلى أن ينضج
|
| |
|
|
|
|
وإليكِ الشكل النهائي
|
| |
| [b]
[size=12][b][size=25]طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور،طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور (الاممة) المقادير: -12 قطعه رقاق. -1كيلو لحمه مفروم احمر. -2بصله متوسطه مفرومه جيدا. -ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده). -1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس. -1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه. >>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق. الطريقه بئي ايييييييه: -الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس . --نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن -نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا -نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا -ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي . [size=16] <table style="border-collapse: collapse" id="table1" width="100%" border="0"> <tr> <td>
</td> </tr> </table>
<table class="tborder" id="table52" width="60%" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" height="20"> <tr> <td class="thead" align="center"> </td> </tr> <tr> <td class="alt1" title="" align="center"> </td></tr></table>
|
|
|
| |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 1:44 pm | |
| والشوربه دى عشان نادر طلبها منى اتفضل بالهنا والشفا ويارب تعجبك المقادير ¼ كوب زيت 1 قرع صغير مقشر ومقطع مكعبات 2 جزر مقطع حلقا ت كبيرة 1 فجل ابيض مقطع مكعبا ت 2 كرات مقطع قطع كبيرة 1 بصل مقطع أربع قطع 2 ورق لورا 4 أوراق زعتر طازج 3 أوراق زعتر الجبل (روزمارى) طازج 5 كوب مرق دجاج( أو خضار) ملح وفلفل الطريقة - يُجهز الفرن على درجة حرارة عالية - يُخلط الزيت مع الخضروات في وعاء كبير - تُرش بالأعشاب وتدعك باليد للتأكد من تغليف كل قطعة من الخضروات بالزيت و الأعشاب وتُرص على صاج . - تُشوى بالفرن لمدة 50 دقيقة حتى تنضج مع مراعاة التقليب من وقت لآخر - بعد النضج تُترك لتبرد قليلاً. - يُوضع الخضار في وعاء مع المرق على نار متوسطة حتى الغليان، ثم تُخفف النار ويترك الخليط ليطهى لمدة10 دقائق - تُضرب الخضروات في الخلاط الكهربائي حتى تنعم ويغلظ قوامها ، ثم تُتبل بالملح والفلفل و تُزين بالأعشاب. - يُمكن ألا تُضرب الخضروات و تُقدم جانباً . | |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 1:47 pm | |
| بالهنا والشفا وشهر رمضان الكريم للعباده وليس للأكل والحلويات واللى عايو اى استفسار يطلبنى على 09000900 هههههههههههههههههههههه
رمضـــــــــــــــــــان كريـــــــــــــــــــــــم | |
|
| |
مصطفى^_^احمد عضو جديد
احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 283 نقاط : 341 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 01/03/1994 تاريخ التسجيل : 30/07/2011 السن : 30 رايق جدا
| موضوع: رد الإثنين أغسطس 01, 2011 1:52 pm | |
| الاكل جميل جدا تسلمى على هذا الاكل فظيييييييييع امتى ياجى الافطار والف الف شكر ياسوسو انتى ومصرية اكلكم كتير مرة حلوة | |
|
| |
مصطفى^_^احمد عضو جديد
احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 283 نقاط : 341 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 01/03/1994 تاريخ التسجيل : 30/07/2011 السن : 30 رايق جدا
| موضوع: رد الإثنين أغسطس 01, 2011 2:00 pm | |
| جميل جدا الاكل يلا عقبال باقى الايام نبى المزيـــــــــد | |
|
| |
hamatta Admin
رقم العضويه : 1 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3124 نقاط : 4052 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 10/08/1982 تاريخ التسجيل : 27/07/2010 السن : 41 انا طاير في السماء
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 7:02 pm | |
| | |
|
| |
نادر عضو جديد
رقم العضويه : 3721 الابراج : عدد المساهمات : 3852 نقاط : 4545 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 18/03/1982 تاريخ التسجيل : 09/04/2011 السن : 42 متقلب
| |
| |
نادر عضو جديد
رقم العضويه : 3721 الابراج : عدد المساهمات : 3852 نقاط : 4545 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 18/03/1982 تاريخ التسجيل : 09/04/2011 السن : 42 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 7:45 pm | |
| - مصريه كتب:
- الســــــــــــــــــلام عليـــــــــــــــــــكم
كل سنه وانتم طيبين طبعا النهارده اول يوم رمضان وكعادة كل البورسعيديه دايما اول يوم محشى وبط يلا بينانطبخ
المقادير
كوسة باذنجان فلفل رومي طماطم بصل كيلو أرز مصرى نص كيلو لحم مفروم فلفل أسود ملعقة سمن فنجان زيت بهار حلو وقرفة خضرة المحشي
الطريقة
نحفر الخضار ونغسله بماء وملح
ننقع الأرز ونغسله جيداً ، ثم نحمر البصلة ونضع اللحم والبهارات والملح وخضرة المحشي ونتركها قليلاً ثم نضع الأرز
نحشيها بحيث نترك فراغ للنضج
|
| |
|
|
|
|
وضعي المرقة على المحشي ثم اتركيه على النار إلى أن ينضج
|
| |
|
|
|
|
وإليكِ الشكل النهائي
|
| |
| [b]
[size=12][b][size=25]طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور،طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور (الاممة) المقادير: -12 قطعه رقاق. -1كيلو لحمه مفروم احمر. -2بصله متوسطه مفرومه جيدا. -ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده). -1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس. -1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه. >>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق. الطريقه بئي ايييييييه: -الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس . --نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن -نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا -نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا -ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي . [size=16] <table style="border-collapse: collapse" id="table1" width="100%" border="0"> <tr> <td>
</td> </tr> </table>
<table class="tborder" id="table52" width="60%" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" height="20"> <tr> <td class="thead" align="center"> </td> </tr> <tr> <td class="alt1" title="" align="center"> </td></tr></table>
|
|
|
ربي يسلمك مصريه على مجهودك الرائع اطباق رمضانيه شهيه وجميله
تعيشي يارب وتطبخي ههههههههه ايه العز ده يا خواتي احنا كده هانتخن ههههههه | |
|
| |
نادر عضو جديد
رقم العضويه : 3721 الابراج : عدد المساهمات : 3852 نقاط : 4545 السٌّمعَة : 42 تاريخ الميلاد : 18/03/1982 تاريخ التسجيل : 09/04/2011 السن : 42 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 7:49 pm | |
| - مصريه كتب:
- والشوربه دى عشان نادر طلبها منى
اتفضل بالهنا والشفا ويارب تعجبك
المقادير ¼ كوب زيت 1 قرع صغير مقشر ومقطع مكعبات 2 جزر مقطع حلقا ت كبيرة 1 فجل ابيض مقطع مكعبا ت 2 كرات مقطع قطع كبيرة 1 بصل مقطع أربع قطع 2 ورق لورا 4 أوراق زعتر طازج 3 أوراق زعتر الجبل (روزمارى) طازج 5 كوب مرق دجاج( أو خضار) ملح وفلفل الطريقة - يُجهز الفرن على درجة حرارة عالية - يُخلط الزيت مع الخضروات في وعاء كبير - تُرش بالأعشاب وتدعك باليد للتأكد من تغليف كل قطعة من الخضروات بالزيت و الأعشاب وتُرص على صاج . - تُشوى بالفرن لمدة 50 دقيقة حتى تنضج مع مراعاة التقليب من وقت لآخر - بعد النضج تُترك لتبرد قليلاً. - يُوضع الخضار في وعاء مع المرق على نار متوسطة حتى الغليان، ثم تُخفف النار ويترك الخليط ليطهى لمدة10 دقائق - تُضرب الخضروات في الخلاط الكهربائي حتى تنعم ويغلظ قوامها ، ثم تُتبل بالملح والفلفل و تُزين بالأعشاب. - يُمكن ألا تُضرب الخضروات و تُقدم جانباً . ا لف شكر ليكي مصريه ربنا ما يحرمنا منك يارب لا انتي على كده تقديم طلبات سريعه هههههههههههه الف شكر نورتي | |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 8:21 pm | |
| يدوم عزك حماده وبالهنا والشفا | |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 8:22 pm | |
| بالهنا والشفا يا نادر كل انت بس وربب وميهمكش هخسسك انا عندى وصفات للتخسيس ولا يهمك | |
|
| |
محمد القناوى عضو متميز
رقم العضويه : 529 الابراج : عدد المساهمات : 1347 نقاط : 2040 السٌّمعَة : 4 تاريخ الميلاد : 19/10/1989 تاريخ التسجيل : 27/11/2010 السن : 34
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 9:21 pm | |
| تسلمى سماح ومصريه
اكل جميل جدا مشكورررررررررررررررررين | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 9:38 pm | |
| بالهنا والشفا جميعا صحتين وعافيه
| |
|
| |
تاجر السعادة عضو جديد
رقم العضويه : 4722 الابراج : عدد المساهمات : 1755 نقاط : 3833 السٌّمعَة : 7 تاريخ الميلاد : 26/11/1983 تاريخ التسجيل : 14/07/2011 السن : 40
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 9:55 pm | |
| تسلم ايدك يا مصرية والله وكل سنة وانتى بخير وحب وسعادة مع عيلتك يارب | |
|
| |
تاجر السعادة عضو جديد
رقم العضويه : 4722 الابراج : عدد المساهمات : 1755 نقاط : 3833 السٌّمعَة : 7 تاريخ الميلاد : 26/11/1983 تاريخ التسجيل : 14/07/2011 السن : 40
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 9:56 pm | |
| سماح تسلم ايدك ويارب يسعدك كمان وكمان وتسعدينا دايما باكلاتك الجميلة | |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 11:31 pm | |
| وجينا للسحور كل سنه وانت طيبين وطبعا الفول اساس السحور فول بالطحينه
بعد ان نرفع الفول مع قليل من الماء و نضيف بهاراتنا المفضله نضع الفول فى الخلاط مع ملعقة طعام من الطحينه و قليل من الزيت و نضربه جيدا حتى يصبح ناعما صورة الطبق: المقادير: عدد 5 بيضات بهارات ملح نعناع بقدونس سماق زيت زيتون للقلي الطريقة: تخلط جميع المقادير مع بعضها ثم تقلى بالزيت . ثم تؤكل بالهناء والشفاء .
| |
|
| |
محمد القناوى عضو متميز
رقم العضويه : 529 الابراج : عدد المساهمات : 1347 نقاط : 2040 السٌّمعَة : 4 تاريخ الميلاد : 19/10/1989 تاريخ التسجيل : 27/11/2010 السن : 34
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الإثنين أغسطس 01, 2011 11:35 pm | |
| مشكورة مصريه على السحور ده | |
|
| |
مصريه نائبة المدير
رقم العضويه : 4064 الابراج : عدد المساهمات : 4580 نقاط : 5076 السٌّمعَة : 24 تاريخ الميلاد : 01/01/1989 تاريخ التسجيل : 12/05/2011 السن : 35 متقلب
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 1:31 am | |
| | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 4:35 am | |
| حيسي فكرتك كانت غعلا رائعة | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 4:38 am | |
| | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 4:41 am | |
| | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 9:28 am | |
| كيفكم اليوم يا حلوين اليوم راح نعمل اكله زاكيه كتير يلا تعالو لنشوف طريقة عمل البرياني المقاديــر دجاجة مقطعة الى 8 قطع . 1 ½ كوب أرز بسمتي . 3 أكواب بصل مقطع الى شرائح طويلة . كوبان طماطم مفرومة . 2 بطاطس كبيرة مقطعة الى قطع متوسطة الحجم . 1 ملعقة طعام ثوم مهروس . 1 ملعقة طعام زنجبيل مبشور . 1 ½ ملعقة شاي فلفل حار مفروم . ½ كوب نعناع مفروم . ½ كوب كزبرة مفرومة . اصبع زبدة ( الحجم الصغير ) . ¼ كوب زيت . 2 علبة روب ( زبادي ) . 1 ملعقة شاي بهار برياني . 1 ملعقة شاي كاري . 2 ملعقة شاي بهار مشكل . ½ ملعقة شاي كركم . 1 ملعقة شاي فلفل أحمر ناعم . ½ ملعقة شاي فلفل أسود . 1 ملعقة طعام عصير ليمون . ¼ كوب ماء منقوع به ½ ملعقة شاي زعفران . ½ كوب زيت . 2 ملعقة طعام ملح . ¼ كوب جزر مفروم . 9 هيل حب . 9 مسمار . 2 دارسين . 5 ورق غار . الطريـقه: اغسلي الرز وانقعيه لمدة ½ ساعة . اسلقي الدجاج في ماء به 4 هيل و 4 مسمار و 1 دارسين و2 ورق غار حتى ينضج تماما . حمري البصل في الزيت والزبدة ثم أضيفي الثوم والزنجبيل والفلفل الحار والطماطم ونصف كمية الكزبرة المفرومة والنعناع ، ثم أضيفي البهارات وقلبيه جيدا على النار حتى يذبل البصل ثم أضيفي الدجاج والبطاطس والروب المخلوط معه عصير الليمون و ¾ ملعقة طعام ملح واتركيه على النار حتى ينضج الدجاج جيدا . ضعي الماء مع الجزر على النار مع 5 هيل و 5 مسمار و 1 دارسين و 3 ورق غار و 1 ¼ ملعقة طعام ملح ثم اتركيه ليغلي ثم أضيفي له الرز واتركيه لينضج نصف نضوج ( لمدة 6 – 8 دقائق تقريبا ) . ضعي ربع كوب زيت في قاع قدر كبير ثم اسكبي به 1/3 مقدار الأرز ثم قليل من النعناع والكزبرة المفرومة و1/3 كمية الزعفران ثم نصف خليط الدجاج ثم الرز مرة أخرة والكزبرة والنعناع والزعفران ثم الدجاج وأخيرا الثلث الأخير من الأرز ثم الكزبرة والنعناع ثم الباقي من نقيع الزعفران وأخيرا اسكبي ربع كوب من الزيت على الوجه ومقدار ربع كوب ماء وغطيه بالقصدير والغطاء ثم اتركيه على نار هادئة لمدة 45 دقيقة وقدميه مع سلطة الزبادي . | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 9:37 am | |
| شو رايكم نروح لورق العنب كمان يلا نشوف المقادير: نصف كغ من ورق العنب نصف حزمة من النعناع مفرومة فرما ناعما حزمة من البقدونس مفرومة فرما ناعما 2 حبة بصل متوسطة مقشرة و مفرومة فرما ناعما نصف كوب من الأرز المصري المغسول و المصفى 3 حبة متوسطة من الطماطم مفرومة فرما ناعما ثلاثة أرباع كوب من عصير الحامض نصف ملعقة كبيرة ملح رشة بهار مطحون رشة قرفة مطحونة رشة فلفل أبيض مطحون كوب زيت الزيتون 2 حبة متوسطة بطاطا مقشرة و مقطعة إلى دوائر 3 كوب ماء ملعقة صغيرة من رب الرمان الطريقة: - تحضير الحشوة : - امزجي الأرز مع النعناع و الطماطم و البقدونس و البصل , تبلي بالبهارات و نصف كمية عصير الليمون الحامض و نصف كمية الزيت و الملح . - تحضير الورق : - أزيلي عروق ورق العنب الزائدة من أسفله ثم اغسليه جيداً . - ضعي كمية من الماء في قدر على النار حتى تغلي ، ثم ضعي الورق على دفعات في الماء المغلي مدة بسيطة ثم ارفعيه حالاً كي لا يهترئ وضعيه في الماء البارد . - طريقة الحشو : - مدي الورقة على طبق نظيف على أن يكون السطح الأملس للورقة مواجهاً للطبق والعروق مواجهة لك . - ضعي عليها بالعرض ملعقة شاي من الحشوة . - اطوي الجوانب ولفيها بإحكام، كرري العملية مع الأوراق الباقية . - ضعي في القدر باقي الزيت ثم ضعي دوائر البطاطا في أسفلها , صفي ورق العنب المحشي فوق البطاطا , ضعي طبق صغير فوق ورق العنب كي يحافظ على شكله أثناء الطبخ . - أضيفي إلى القدر الكمية الباقية من عصير الليمون الحامض و الماء و رب الرمان و مرق الحشوة وما تبقى من الملح , ثم ضعيهم على نار معتدلة الحرارة حتى يغلي المزيج , غطي القدر و خففي النار . - اطهي لمدة ساعة أو حتى تنضج المقادير و زيدي المرق كلما لزم الامر . - قدمي الطبق بارداً و مزينا بحلقات البطاطا . - يمكن تحضير الحشوة من دون الخضار ( البندورة و البصل و البقدونس و النعناع ) للحصول على نكهة مختلفة . - يمكن زيادة أو انقاص كمية الحامض حسب الذوق . - يمكن استخدام ورق الملفوف أو الكوسا ذو الحجم الصغير جداً أو الباذنجان ذو الحجم الصغير جداً للحشي عوضاً عن ورق العنب للحصول على نكهات لذيذة و مختلفة , احفري الكوسا أو الباذنجان بحذر , اسلقي ورق الملفوف , ثم تابعي الوصفة كالسابق . | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 9:44 am | |
| الشوربات شوربة خضار خفيفه ولذيذه المقادير الخضار المفضله بالنسبه لى أفضل مجموعة الخضار المستخدمه لأنها شهيه بطاطا -جزر-قرع أو كوسه نقوم بتقطيعهم مكعبات بحجم مناسب ذره (مجمده أو طازجه) فلفل حار مفروم ناعم 2كوب مرق لحم أو دجاج المتوفر (سواء طازج أو مجمد) 2ملعقه من معجون الطماطم ملح -فلفل أسود نقوم بتقليب الخضار بملعقه من زيت الزيتون بالتدريج جزر----- بطاطا ---------قرع مع الفلفل الحار ثم نضيف عليها المرق ونتركها حتى تقارب السواء ونحرص أن تبقى الخضار متماسكه نضع معجون الطماطم ونتركه حتى يغلى ونضع الملح والفلفل تقدم ويمكن تزيينها بالبقدونس | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 9:50 am | |
| هلا الحلو يا حلوين الهريسة المقادير: 6 أكواب سميد 3 كوب لبن زبادي 300 جرام سمن 1/2 1 كوب سكر ناعم 2 ملعقه صغيره بيكنج باودر 2 ملعقه كبيره طحينية قطر حسب الرغبة للتزين لوز حب و فستق حلبي مطحون الطريقة: نخلط السميد واليبكنج بودر و السمن واللبن والسكر في ماكينة المطبخ مع بعض ندهن صينية مربعة متوسطة الحجم بالطحنيه ونصب فيها العجينة ونزين سطحها باللوز المسلوق والمقشر وتقطع حتي يسهل وضع كل لوزة علي كل قطعة قبل التحمير تدخل فرن درجة حرارته 200 وتترك لمده نص ساعه في الطبقة الوسطى حتى يصبح اطراف الصينيه احمر ثم نحمر الوجه قليل وندخل السكين للتاكد من عدم التصاق شيء ونخرجها من الفرن لتحضير القطر حطي المقادير اللي بتناسبك للقطر وهيكون شكله النهائي كده ونضع القطر البارد عليها وهي ساخنه وتترك لتبرد وتقطع ويرش الفستق المبشور على وش الصينية لا تنسوني بالدعاء وبالهنا والشفا | |
|
| |
سماح قنديل عضو جديد
رقم العضويه : 3239 احترام قانون المنتدى : الابراج : عدد المساهمات : 3347 نقاط : 10079 السٌّمعَة : 20 تاريخ الميلاد : 18/09/1983 تاريخ التسجيل : 09/03/2011 السن : 40 رايق
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 9:55 am | |
| عصير قمر الدين المقادير: ربع باكيت قمر الدين 5 كاسات ماء نصف كأس سكر شرائح دائرية من قمر الدين + شرائح من زهر الليمون الطريقة: 1- يقطع قمر الدين إلى قطع صغيرة 2- ضعيه في زبدية وضعي فوقه الماء واتركيه لمدة ساعتين 3- يوضع في الخلاط مع السكر ويخلط جيداً 4- يوضع في جيك ويوضع في الثلاجة ويقدم بارد 5- يزين الكأس بشرائح دائرية من قمر الدين وشرائح من زهر الليمون | |
|
| |
براء افخر اني مصرية عضو جديد
الابراج : عدد المساهمات : 2792 نقاط : 2965 السٌّمعَة : 8 تاريخ الميلاد : 17/02/1989 تاريخ التسجيل : 21/07/2011 السن : 35 تمام
| موضوع: رد: الأطباق الرمضانية الثلاثاء أغسطس 02, 2011 11:07 am | |
| يااة كل دة تسلم ايدك يا سوسو شكلك ممتازة في المطبخ
| |
|
| |
| الأطباق الرمضانية | |
|